Heey! Heey!

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Tara van de Logt, geboren in 1994 en woon in Groesbeek.

Gediplomeerd docent Young Nails en Emi, en dealer van de merken: Young Nails, Emi en SpaRitual.

Na mijn middelbare school wist ik al heel zeker dat ik nagelstyliste wilde worden.  En ik ben met mijn moeder naar de beauty beurs gegaan. Daar kwam ik het merk Young Nails tegen. Ik was gelijk verkocht! Young Nails heeft een groot assortiment met technieken, producten en mooie kleuren. Allemaal ook nog eens van een enorm hoge kwaliteit! Op de beurs heb ik een proef nagel laten zetten, en ik weet het nog heel goed, het was een nagel met de glitter kleur Las Vegas Pinkie en Impression tools met witte acryl. Ik vond het helemaal geweldig.

Mijn opleiding

Op mijn 17e, ben ik met de Allround Specialisten opleiding begonnen. Ik voelde mij helemaal op mijn plek en heb toen super veel geleerd. Tijdens mijn opleiding begon ik met het opstarten van mijn eigen nagelstudio ‘Nagelstyliste Tara’. De opstart was even moeilijk, maar inmiddels zit de agenda helemaal vol met leuke klanten.

Na een aantal jaar kwam docent en dealer van Young Nails worden op mijn pad. Iets wat al een lange tijd een droom van mij was. Ik haal heel veel voldoening uit het lesgeven. Mijn cursisten helpen met de opstart van hun eigen nagelstudio en ze opleiden tot een specialist in nagelstyling.

Mensen helpen. Wie wordt daar nu niet gelukkig van? In mijn lessen probeer ik een fijne sfeer te creëren. Een plek waar je je op je gemak voelt. Zodat je je helemaal kunt concentreren en oefenen om een specialist te worden in het zetten van nagels.

Ik werk 3 dagen in mijn eigen nagelsalon en geef ik 2 dagen cursus in de week. Daarnaast kunnen nagelstylistes producten bestellen via de webshop op deze site. Pakketjes inpakken, voorraad bijhouden, facturen uitzoeken, lessen voorbereiden, demonstraties van nagels, cursist gesprekken  ect. Ik vind het allemaal leuk en ben er druk mee bezig.

Liefs,
Tara

“Mensen helpen. Wie wordt daar nu niet gelukkig van?”

Mijn hoogtepunten. 

Een klein kijkje in mijn werk: 

Ik vind zelf de ‘natural nail look’ erg leuk en mooi!
Dit zie je ook meer terug komen in mijn werk, maar ook van Nail Art ben ik een groot fan.