Young Nails

Kiezen voor Young Nails is kiezen voor de hoogste kwaliteit. Een set nagels, geplaatst met Young Nails zal vrijwel geen lifting geven bij juiste applicatie en nooit loslaten. Daarbij kan de gel en acryl gemakkelijk en snel worden aangebracht. Young Nails geeft je een product, dat doet wat het moet doen! Hiermee zet je nagels waar je klanten voor terug blijven komen!

Greg & Habib Salo zijn de meesters achter dit product. 

” Hoe komen twee broers in de nagelverzorging?” 

Dit is de meest voorkomende vraag die mensen stellen. Zij danken hun moeder, Young Salo, hiervoor. Zij had een passie voor de nagelindustrie en besloot op haar eenentwintigste, met een vastberaden ondernemersgeest, om haar eigen bedrijf te starten. Greg & Habib zijn zo in de nagelverzorging terecht gekomen. Het is een heus familiebedrijf geworden.

Greg, de oudere broer, heeft een enorme passie voor het ontwikkelen van de beste professionele nagelverzorgingsproducten en opleidingen. Voor dat Greg een erkende nagelstylist werd was hij brandweerman. 

Habib, de jongere broer, kwam pas een aantal jaar later bij Young Nails. Habib heeft eerst een opleiding verpleegkundige gedaan en was actief in de muziek business. Habib heeft een creatieve geest voor zaken, marketing en strategie. 

“Greg en Habib een perfect team!”

Tara: “ Wat ik persoonlijk heel leuk vind aan Young Nails is dat zij je op de hoogte houden van alles in de nagel business. Greg en Habib nemen je mee in hun leven. Volg ze op YouTube en Instagram ect. om op de hoogte te blijven van alle nieuwe producten, ontwikkelingen, designs, trends en nog veel meer”.

Greg en Habib's vlog

Hi I’m E.Mi, nice to meet you!

Sinds 2020 is er een geweldig merk op mijn pad gekomen. Ik ben dealer geworden van het nagelmerk E.Mi. Dit merk richt zich voornamelijk op gel, en is een mooie aansluiting op het assortiment wat we hebben met o.a. Young Nails en Spa Ritual. Omdat E.Mi zich focust op andere soort producten zie ik dit als een perfecte toevoeging op Young Nails. E.Mi heeft bijvoorbeeld acrygel, rubber base, soak off gel, easy on gel, poly gel, Russian manicure, sliders, een uitgebreide manicure lijn en Russian art, wat nu heel populair is. Uiteraard blijft Young Nails in mijn assortiment, want daar ben ik al jaren super enthousiast over.

Dit Russische merk heeft een gevestigde naam in Europa met meer dan 35.000 salons en 28 Europese importeurs. Het merk laat zich inspireren door Fashion trends die rechtstreeks van de catwalk komen. Daarnaast heeft E.Mi haar eigen productie waardoor de controle op kwaliteit hoog blijft. Met publicaties in onder andere ELLE, Cosmopolitan & Glamour is E.Mi een hit bij de consumenten en wordt het merk zelfs gekozen door sterren zoals Rihanna en Doutzen. En straalt E.Mi regelmatig op de catwalk van Fashion Week in onder andere Parijs, Moscow, London & Seoul.

Voordelen van E.Mi zijn: 7- free, EU gecertificeerd, dierproefvrij, eco verantwoord, GMP gecertificeerd, en komen ze met maar liefst 4 seizoenscollecties per jaar!

Kleurenkaart Tutorial

Spa Ritual

Het merk SpaRitual, ontwikkeld in Beverly Hills, staat voor een milieubewuste wellness-ervaring. Met producten die organisch en natuurzuiver zijn. Alle producten zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. SpaRitual bestaat uit 3 hoofdlijnen: nagellakken, treatments en luxe wellnessproducten voor salonbehandelingen en thuisgebruik. Het zijn de ideale producten voor de nagelstyliste, schoonheidsspecialiste, masseur of pedicure die waarde hecht aan luxe producten met een veganistische en natuurzuivere basis.

Het milieu

Alle producten van SpaRitual zijn op een manier geproduceerd die het milieu zo min mogelijk belast. ‘Vegan’ is het sleutelwoord. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, medicijnen en cosmetica verkregen via het gebruik van dierlijke producten. SpaRitual is wat dit betreft zijn tijd ver vooruit. Een luxe cosmeticalijn met kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke ingrediënten.

Bovendien verhogen de natuurlijke grondstoffen de effectiviteit van de producten. Alles wordt geproduceerd met organisch materiaal, met behulp van leveranciers die hetzelfde productieproces hanteren en een bijzonder hoge standaard hebben.

 

De Filosofie

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig. Tijd om lichaam en geest te herstellen en weer in balans te brengen. De filosofie van SpaRitual is gebaseerd op dit principe. Alle producten zijn erop gericht om de energievelden in het lichaam te herstellen. Aspecten van de Chakratherapie, Numerologie en Kleurtherapie zijn terug te vinden in de productlijnen van SpaRitual.

Slow beauty

De geurlijnen zijn verdeeld in 4 ‘States of Slow Beauty’. Een zintuigelijke ervaring door middel van essentiële olieën en verfijnde kleuren.