Young Nails

Kiezen voor Young Nails is kiezen voor de hoogste kwaliteit. Een set nagels, geplaatst met Young Nails zal vrijwel geen lifting geven bij juiste applicatie en nooit loslaten. Daarbij kan de gel en acryl gemakkelijk en snel worden aangebracht. Young Nails geeft je een product, dat doet wat het moet doen! Hiermee zet je nagels waar je klanten voor terug blijven komen!

Greg & Habib Salo zijn de meesters achter dit product. 

” Hoe komen twee broers in de nagelverzorging?” 

Dit is de meest voorkomende vraag die mensen stellen. Zij danken hun moeder, Young Salo, hiervoor. Zij had een passie voor de nagelindustrie en besloot op haar eenentwintigste, met een vastberaden ondernemersgeest, om haar eigen bedrijf te starten. Greg & Habib zijn zo in de nagelverzorging terecht gekomen. Het is een heus familiebedrijf geworden.

Greg, de oudere broer, heeft een enorme passie voor het ontwikkelen van de beste professionele nagelverzorgingsproducten en opleidingen. Voor dat Greg een erkende nagelstylist werd was hij brandweerman. 

Habib, de jongere broer, kwam pas een aantal jaar later bij Young Nails. Habib heeft eerst een opleiding verpleegkundige gedaan en was actief in de muziek business. Habib heeft een creatieve geest voor zaken, marketing en strategie. 

“Greg en Habib een perfect team!”

Tara: “ Wat ik persoonlijk heel leuk vind aan Young Nails is dat zij je op de hoogte houden van alles in de nagel business. Greg en Habib nemen je mee in hun leven. Volg ze op YouTube en Instagram ect. om op de hoogte te blijven van alle nieuwe producten, ontwikkelingen, designs, trends en nog veel meer”.

Greg en Habib's vlog

Hi I’m E.Mi, nice to meet you!

Sinds 2020 is er een geweldig merk op mijn pad gekomen. Ik ben dealer geworden van het nagelmerk emi. Dit merk richt zich voornamelijk op gel, en is een mooie aansluiting op het assortiment wat we hebben met o.a. Young Nails. Omdat emi zich focust op andere soort producten zie ik dit als een perfecte toevoeging op Young Nails. emi heeft bijvoorbeeld acrygel, rubber base, soak off gel, easy on gel, poly gel, Russian manicure, sliders, een uitgebreide manicure lijn en Russian art, wat nu heel populair is. Uiteraard blijft Young Nails in mijn assortiment, want daar ben ik al jaren super enthousiast over.

Dit Russische merk heeft een gevestigde naam in Europa met meer dan 35.000 salons en 28 Europese importeurs. Het merk laat zich inspireren door Fashion trends die rechtstreeks van de catwalk komen. Daarnaast heeft emi haar eigen productie waardoor de controle op kwaliteit hoog blijft. Met publicaties in onder andere ELLE, Cosmopolitan & Glamour is E.Mi een hit bij de consumenten en wordt het merk zelfs gekozen door sterren zoals Rihanna en Doutzen. En straalt E.Mi regelmatig op de catwalk van Fashion Week in onder andere Parijs, Moscow, London & Seoul.

Voordelen van emi zijn: 7- free, EU gecertificeerd, dierproefvrij, eco verantwoord, GMP gecertificeerd, en komen ze met maar liefst 4 seizoenscollecties per jaar!

Kleurenkaart Tutorial

Overige merken

Naast Young Nails en emi zijn er ook nog andere merken die ik verkoop. Zoals Barbicide, Staleks, Dadi’ oli, famous names en meer!

 

Barbicide

Barbicide concentraat is een breedspectrum desinfectiemiddel op ziekenhuis niveau, het werkt snel, gemakkelijk en voordelig. Als u één ding hoog in het vaandel heeft staan, dan is het hygiënisch werken. Barbicide is al meer dan 60 jaar  het toonaangevende product in de beauty business..

 

Staleks

Staleks is opgericht al jaren geleden in Kharkiv, Ukraine. Origineel begon het als een klein bedrijf, gespecialiseerd in slijpen, polishen en afwerken van manicure instrumenten en de lijn was beperkt tot schaartjes, vellentangen, pincetten en cuticle pushers. Van alle modellen enkel 1 instrument. Inmiddels zijn er van iedere tool diverse soorten en maten, voor iedere voorkeur. Er is zelfs gedacht aan rechts- en linkshandigen. 

Dadi’ oil

Dadi Oil van Famous Names  is de Nr. 1 verzorgende nagelriemolie en huidolie. Met 95% gecertificeerd organisch en bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E van maar liefst 21 essentiele oliën. Dadi Oil is een fijn product, gemaakt om te nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen.