Dealer van het merk E-Mi

Ik wil jullie bij deze met trots vertellen dat ik dealer ben geworden van het nagelmerk E.Mi. Dit merk richt zicht voornamelijk op gel, en is een mooie aansluiting op het assortiment wat we hebben met o.a. Young Nails en Spa Ritual.

Omdat E.Mi zich focust op andere soort producten zie ik dit als een perfecte toevoeging op Young Nails. E.Mi heeft bijvoorbeeld acrygel, rubber base, soak off gel, easy on gel, poly gel, Russian manicure, sliders, een uitgebreide manicure lijn en Russian art wat nu heel populair is. Uiteraard blijft Young Nails in mijn assortiment want daar ben ik jaren super enthousiast over. 

E.Mi: Dit Russische merk heeft een gevestigde naam in Europa met meer dan 35.000 salons en 28 Europese importeurs. Het merk laat zich inspireren door fashion trends die rechtstreeks van de catwalk komen. Daarnaast doet E.Mi haar eigen productie waardoor de controle op kwaliteit hoog blijft. Met publicaties in onder andere ELLE, Cosmopolitan & Glamour is E.Mi een hit onder de consument en wordt het merk zelfs gekozen door sterren zoals Rihanna en Doutzen en straalt E.Mi regelmatig op de catwalk van Fashion Week in onder andere Parijs, Moscow, London & Seoul.

Voordelen van E.Mi zijn: dierproefvrij, eco verantwoord, GMP gecertificeerd, en komen ze met maar liefst 4 seizoenscollecties per jaar!